Wij zijn Happyfoodlovers® en bieden een 100% gezonde aanvulling op het eet en drink aanbod op festivals.


Wat doet Happyfoodlovers®?

Speciaal voor evenementen en festivals hebben wij een mobiele Smoothies, Shakes & Saladbar ontwikkeld. Steeds vaker wordt uitgekeken naar een gezondere lifestyle zonder de funfactor uit het oog te verliezen. Bij de Smoothies, Shakes & Saladbar van Happyfoodlovers® kan de bezoeker terecht voor verse healthy smoothies, heerlijke energie shakes en de lekkerste salades die men volledig naar eigen smaak kan samenstellen. Ook helemaal hot zijn de verschillende smaken fruit infused water. Fris ijskoud water met een vleugje smaak in verschillende smaken. Al onze producten zijn altijd vers bereid met de beste kwaliteit ingrediënten, vrij van lactose en soja en vrij van toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen en toegevoegde suikers.

Wijze van presenteren.

Voor festivals en evenementen plaatsen we een mobiele Smoothies, Shakes & Saladbar. Hierin zijn we flexibel en passen we de stijl aan de uitstraling van het evenement of festival aan. Soms plaatsen we een easy-up tent van 3 x 6 meter maar regelmatig maken we ook gebruik van beschikbare pagodetenten, een omgebouwde zeecontainer of andere oplossingen.
We zijn nagenoeg volledig selfsupporting en daarom gemakkelijk te plaatsen. Het enige wat benodigd is zijn twee of drie standaard stroomaansluitingen van 220v/16 ampère. Indien beschikbaar maken we graag gebruik van een stromend water aanvoer direct bij onze stand maar wij beschikken ook zelf over een IBC welke wij op onze stand kunnen plaatsen. Afvoer is niet nodig.


Energie gebruik & voorzieningen


De bars van Happyfoodlovers® zijn voorzien van energiezuinige LED verlichting. De benodigde stroom is beperkt tot slechts 2 groepen van 220volt/16amp. Voor de vaste bar(s) kunnen we zonnepanelen op onze bar plaatsen en zo volledig self supporting zijn. (Één en ander afhankelijk van de positie(s) van de bar(s).)
Stromend water en afvoer kunnen we zelfvoorzienend in zijn.

Afval


Happyfoodlovers® produceert weinig afval. Producten worden in bulk verpakking aangeleverd waardoor het aandeel verpakkingsmateriaal aanzienlijk lager is.
Onze vers producten worden in statiegeld kratten aangeleverd waardoor helemaal geen verpakkingsmateriaal aanwezig is.
Wij scheiden ons afval in GFT, verpakkingsplastic en karton.

Finance


De verkoopprijs van smoothies en salads kunnen variëren.
Afhankelijk van de inhoud per verpakking kunnen wij de verkoopprijs afstemmen.
Over het algemeen houden we de prijs toegankelijk voor de consument.
Door onze aanpak en grote hoeveelheid krachtige blenders kunnen wij een grote hoeveelheid smoothies in korte tijd produceren.
Onze capaciteit varieert tussen de 500 en 3.500 smoothies per locatie per dag met ruimte voor meer wanneer het type evenement daar om vraagt.
Afspraken omtrent afdracht van de omzet of pacht van de locatie zijn bespreekbaar.


VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA: